måndag 6 juli 2009

Skönt med en seger men...

Här skadar sig Carolina Kluft.

...mina tankar går ändå denna kväll till Carolina Kluft som i Karlskrona inför ögonen på Redaktören skadade sig så illa att hon med största sannolikhet kommer att missa friidrotts-VM i Berlin i augusti.

Det var i det andra hoppet för kvällen som Kluft halkade till så illa på plankan att både vänster knä och baksidan av låret gick sönder. Hennes tränare Agne Bergvall sa efteråt till mig att "vi ska nog inte ha för stora förhoppningar om något VM för Carros del".

Glädjande då att istället via sms få reda på att Kalmar FF lite överraskande vann över Malmö FF på bortaplan med 2-1. Att hämta upp ett 0-1 underläge och vända matchen till egen fördel ger förstås KFF mycket råg i ryggen inför fortsättningen av allsvenskan.

Underbart att det var Rasmus Elm som visade vägen med sitt segermål. Samtidigt sänker det förstås inte hans aktier på spelarmarknaden:( Måtte vi få behålla den pojken ett tag till. MFF blev nu det första hindret att ta sig över för KFF i den hektiska period som laget just nu befinner sig i.

Att Kalmar nu klättrade upp på en femte plats i tabellen ser jag som en rejäl bonus.
Mer läsning på: Barometern.se

/Redaktören

Inga kommentarer: