fredag 18 juli 2008

Billy är ledsen


Nu är det vi fans som måste skälla lite

Så kom då nyheten som vi alla väntat på. Kalmars ende riktigt bra brasse lämnas guldskeppet frö ett liv i danska FC Köpenhamn. Kanske inte så oväntat med en flytt. Men FC Köpenhamn??? Vad har man då för visioner med sitt fotbollsutövande om man lämnar för en klubb som inte är särdeles mycket vassare än den man lämnar. Skulle ärligt talat inte förvåna mig om KFF skulle slå FCK i en sådan där flott Royal Leaguematch. Tungan på vågen... Cesar Santin förstås!



Men vad har du nu ställt till med?

Ofattbart att en spelare för bara typ en vecka sedan sa att: "Min högsta dröm är att ta ett SM-guld med Kalmar FF". Allt för att sedan packa väskan fortare än kvickt och ta båten över till Danmark och ett liv i anonymitet. 20 miljoner för ingenting... 20 miljoner för sin heder... Trist, bedrövligt och oroväckande för svensk fotbolls framtid.



Tjohoo alla danskar! Här kommer jag

Fast det är väl bara att gratulera FC Köpenhamn till ett kalasköp. Grattis till en färdig fotbollsprodukt fostrad i stolta Kalmar. Upplärd av den störste vi har här i landet, Don Nanne. Älskad på Fredriksskans för sina konster. Men lika fullt en svikare som likt ett barn som lockas med en godispåse nu säger "Ja tack!", när dansken öppnar stora plånboken.

När drar V Elm? Sorin har visst också packat väskan redan. Suck!

Hur ska nu det där efterlängtade guldet bärgas till Kalmar?


/Billy O Horse (som inte sover mycket inatt)

Inga kommentarer: