onsdag 30 juni 2010

Berisha missar troligen EL-matchen



Det ser med största sannolikhet ut som Kalmar FFs målvakt Etrit Berisha inte kan vakta målet mot EB/Streymur i morgon. Inflamationen i benet vill inte ge med sig. Något som antagligen gör att veteranen Petter Wastå kommer att vakta målet.

Berishas skada är allvarligare än vad Kalmar FF först trodde. Det inflamerade benet fortsätter att ställa till det för lagets givne förstekeeper. Givetvis ett hårt avbräck med tanke på att Zlatan Azinovic inte imponerat i KFF i sina två senaste framträdanden och att Wastå svajat rejält och ju verkar ligga bakom just Azinovic vad gäller uttagning i startelvan. Men frågan är väl om inte Wastås rutin ändå borgar för den gamle i målet i morgon.

Förutom målvaktsproblematiken ser det bra ut i truppen vad gäller skadeläget. Nanne Bergstrand kan allstå mönstra starkast möjliga lag mot det färöiska motståndet. Med tanke på den fina ungdomliga insatsen i cupmatchen mot IFK Göteborg så finns nog fog för en del överraskningar i startelvan i morgon kväll klockan 21:00. Missa för i skråen inte det. Matchen sänds i TV4 Sport.

/Redaktören

4 kommentarer:

Anonym sa...

"Missa för i skråen inte det." Matchen spelas på Fredriksskans.

Redaktören sa...

Just det :)
I första hand ska ju de som kan och bor i närheten gå dit. Vi andra får vackert ta TV:n till hjälp.

Anonym sa...

Vadå "EXTRA"? Det har vi vetat om i två veckor att Berisha inte kan spela i kväll!!! Mvh/B-G

Redaktören sa...

Jaså!
Inte enligt tränarstaben i alla fall.