lördag 14 mars 2009

Aj då!


Torsk mor Elfsborg med 0-2.

Vad säger man efter KFFs förlust mot en av de allsvenska hoten Elfsborg med 0-2. Tror själv att detta är något vi måste acceptera under allsvenskan 2009. Tyvärr!

Redaktören kastar förtås inte in handduken redan innan allsvenskan startat, men... Om ni hänger med på den här bloggen ytterligare ett tag framöver så kommer ni att förtså varför jag tror mer på Elfsborg än Kalmar FF denna säsong.

1-0 Anders Svensson på ett jätteskott.
2-0 Daniel Mobaeck efter en liten tavla av Wastå.

Östran är verkligen en bra tidning!

Elfsborg har tillsammans med IFK Göteborg ett mycket vasst mittfält. Nu när skadade spelare i boråslaget börjar att på allvar komma tillbaka i matchtempo och full träning så blir Redaktören mycket orolig inför den allsvenska premiären. Jag har på när håll följt IFK Göteborg under uppbyggnaden av den kommande säsongen och ser ett monster växa upp framför mig. En otrolig målvakt, ett försvar med många alternativ, ett mittfält med både destruktivitet och konstruktivitet och ett anfall med bland annat Robin Söder. Å vad värre är... Elfsborg är inte mycket sämre.

Kalmar FF kommer att gå igenom ett stålbad kommande lördag när det tar emot IFK i Supercupen. Tro mig! Givetvis hoppas Redaktören att Kalmar kan trassla in de chanser man exempelvis fick i matchen mot Elfsborg i första halvlek. De måste helt enklet sitta. Annars är det kört.

– Vi får nog vara tacksamma att det här inte är en tävlingsmatch för då hade man varit förtvivlad. Det var väldigt mycket misstag. Men det är ett bevis på att det här laget inte är färdigt, spelarna kan inte tillräckligt mycket ännu, säger Kalmar FF:s tränare Nanne Bergstrand till Barometern.se:s summering av matchen.

/Redaktören

Ps. Östran forever!

Inga kommentarer: