lördag 21 mars 2009

Det var väldans #12



Rapporterna från morgonen i bland annat Barometern säger att Rasmus Elm är sjuk och inte kan delta i dagens Supercupfinal mot IFK Göteborg. Där rök den titleln för KFF.

Utan Rasmus Elms finessrika mittfältsspel och med hans direkta och exakta djupledsbollar Blir det svårt för KFF att ta hem årets första titel. Om det nu var någon spelare som skulle insjukna så var RS det absolut sämsta tänkbara alternativet.

Att Rasmus sjukdom kan ställa till det även för Redaktören denna soliga dag i Kalmar måste jag tyvärr vara lite hemlig kring. Men illa är det.

Ok, nu är det som det är och det är bara att ta på sig mössa, vantar och en rejält varm jacka och ta sig ner till underbara Fredriksskans för att se säsongens första tävlingsmatch. Stort bara det!
--------------------------------------------------------------

Passerade förresten underbara Östrans lokaler tidigare under morgonen i hopp om att få se redaktör Klas P. Tyvärr verkade denna förstklassiga tidning ha somnat in. Inte en kotte på plats. Det var illavarslande!
--------------------------------------------------------------

Skönt att Stefan larsson och KFF kommit överrens om ett nytt kontrakt. Måste ändå säga det att jag gillar Stefan Larsson som fotbollsspelare och tycker att han tillför truppen mycket kompetens och kämparanda. Bra jobbat där Svante & co. Men vi väntar fortfarande på Rasmus signatur.

/Redaktören

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ibland går det bra utan att Rasmus är med.

Kalmar FF skapade flest och bäst chanser samt till slut även få sätta pricken - målet i rätt tid.

Fortsätt att tro på KFF.

Härligt med seger eller hur

Anonym sa...

Visst var det Gôtt att KFF vann!

Läste om Östran.
Den tidningen kan man nog bara slå in fisk i. Inte ens det förresten, färgen de trycker med är giftig.

Anonym sa...

Det var väldans!