torsdag 29 juli 2010

1-1 i första matchen mot Levski Sofia


Abiola Dauda fixade kvitteringen.

Jag efterlyste en seger för att Kalmar FF ska nå vidare avancemang i matcherna mot Levski Sofia. jag fick 1-1. Jag efterlyste mål av Abiola Dauda. Dauda gjorde det så viktiga 1-1-målet i slutet av matchen. Det är fortfarande bara halvtid, som Nanne skulle ha sagt.


I den 83:e matchminuten, om inte frälste, men fixade i alla fall inhopparen Abiola Dauda kvitteringen som gjorde att matcheserien mot bulgariska Levski Sofia lever. Även om det var bulgarerna som gjorde det första målet efter 28 minuter. Ramos Dos Santos fick på en kanon som tog ribba in bakom Wastå och bulgarerna hade sitt viktiga bortamål. I det läget och ända fram till den 83:e matchminuten kändes det som att Kalmar FF inte kan göra mål på hemmaplan. Ett dött spel inne i boxen och få halvchanser att notera.

Men det blev bättre i andra halvan och Kalmar gick för en kvittering och om möjligt för en seger. Nu var det ingen stor fotbollsmatch, men tack varre Abiola Daudas sena kvittering så lever matchen och om inte Levski, som har större kvaliteter i sitt spel än KFF, tokkör hemma i Sofia så kan det här faktiskt gå vägen. Även om jag inte riktigt tror på det själv. Där till är Levski Sofia ett allt för bra fotbollslag.

Kul och mycket överraskande var det att nyförvärvet Douglas fick chansen från start. En chans han tog och visade att den värvningen kan komma att bli intresant i framtiden.
Ut och kör nere i Sofia Kalmar! Med lite flyt kan det faktiskt bli avancemang trots allt. Tacka Dauda för det.

MEN... bara 2489 personer som tittade på. Det är så tragiskt uselt lite folk att man inte kan annat än att undra vem som ska fylla den nya arenan kommande säsong?

/Redaktören

Inga kommentarer: