lördag 21 juni 2008

0-0 på Lindevi



Trots ett rykande skott i ribban (som antagligen darrar fortfarande) i första halvlek så lyckades inte Lindome GIF att hemmabesegra Malmö Anadolu Boll o IF i "söderettan" ikväll. Matchen slutade 0-0 med mersmak för LGIF.

0-0 på Lindevi

Svartvit kom snett in i matchen men läste snart mamlöiternas snabba passningsspel på mitten och kunde istället vända matchen till egen fördel. Dock inte så mycket att man gick segrande ur striden. Men resultaten för övrigt gick Lindomes väg och femteplatsen är fortfarande Lindomes i tabellen efter 11 spelade omgångar.


Ene brorsan Rrustemaj spanar in Liridon på planen

Bröderan Rrustemaj hade tagit sig hela vägen från Rosengård i Malmö för att heja på brorsan Liridon i Mabi. Inte illa... När jag frågade om laget kom från "Zlatanland" nickade bröderan glatt och gav tummen upp. Frågan var väl om de även gav tummen upp till brorsan som slet på bra på planen utan att få särdeles mycket uträttat. Men med en pinne i bagaget så gick nog hemresan till Malmö ändå ganska lätt för de tre bröderna Rrustemaj. Den ena sa att han spelade i MFFs juniorer och tränade med A-laget ibland. Si där ja!

Heja Lindome!