måndag 23 juni 2008

Har alltid trott att...

...Dennis Brundby HiFi har legat i Eslöv! Döm av min förvåning när Dennis nu slagit upp portarna i kalmar också. Vet Farbro Barbro om detta?


Dennis Brundby Hi Fi i ... Kalmar???

Nåväl, tillbaka i Lindome igen efter en midsommarutflykt till Kalmar. Skönt att äntligen få ta några steg in på Fredriksskans härligt gröna matta så här i EM-tider.
Ett öde Fredriksskans
Tog givetvis med döttraran dit för en fotosejour. Var tvungen att muta dem med att de skulle få träffa hunden Tanja hos farmor Gretchen om de lät sig fotograferas med glada miner. Inga problem förstås... om det inte vore för de tortyrredskap vi stiftade bekantskap med tidigare på dagen på Borgholms fästning...

Ett huvudlöst initiativ

Hann också med att stifta bekantskap med Kalmarpolisen under mitt besök på östkusten under morgontimmarna på midsommardagen. En festlig man i muntert färgad väst, som det stod polis på, viftade in mig för kontroll. Det var bara att blåsa i röret. Hur det gick??? Det tar vi en annan gång.

Fast festligast av allt var nog ändå när Mats skulle visa bilder från sin nya kamera på platt-TV:n. Alla familjemedlemmar var samlade i soffan och väntade spänt på att bilderna skulle börja rulla på skärmen.
"Den byter bilder automatiskt också", sa Mats och började pilla på sina apparater.
Men några bilder fick vi aldrig se den där midsommarhelgen.
"Batterierna tog visst slut", beskyllde sig Mats.


Brorsan trixar med det elektriska

Så det var bara att lägga ner. Å ska sanningen fram så vet jag inte om han har laddat upp den där nya flotta kameran ännu.

/Softa

2 kommentarer:

Geigert sa...

Mats Tyrbo!!! Stort !!!

/Sportchefen

masset sa...

Mats Tyrbo är ordet......den som egentligen bestämmer.

Vill bara meddela att bildvisningen fungerar nu.....med fräscha batterier.