söndag 7 september 2008

Inte bra!

Nej, det är det verkligen inte...

Det var evigheter sedan redaktören skrev något i sin blogg. Men nu är det dags att ta tag i skrivandet igen. Men ärligt talat så var väl inte den här söndagsmorgonen den bästa att starta på.

Depp 1
Sveriges 0-0 match mot Albanien önskade en hel del att just önska sig. Vet inte om det är så lätt som att skylla på ett nytt spelsystem (3-5-2). Kändes med som spelarna på planen underpresterade var och en på sin posistion. Zlatan försökte, men har det tufft när han i Italien hela tiden matas med bollar av en helt annan klass än de som exempelvis Petter Hansson levererar. Zlatan är liksom på en annan nivå...om ni förstår?

Henrik Larsson syntes knappt. Men ett par fina instick hann han med. Men mest fraperande var att se hur Sverige, som var en man mer på mitten, inte lyckades vinna detta i fotboll så viktiga område.

Nåväl, hoppas matchen mot Ungern på onsdag kan ge mer positiva signaler. Själv hör jag till dem som tror på 3-5-2 och tycker därför herrar Lagersson bör fortsätta på den inslagna vägen.

Depp 2
Lindome Gif spelade i går (söndag) sin femte match i rad utan seger. Å det som såg så enormt lovande ut innan EM-slutspelet. Kanske är även GIFarna en smula mätta på fotboll efter EM?
1-2 hemma mot Värnamo var en sådan där "viktig" match som skulle kunna ha fört svart/vitt upp ett par placeringar i tabellen. Nu liggar man där på den sjunde platsen. En position som skulle kunnat varit fyra i tabellen om man slagit Värnamo. Å ännu mer tröstlöst blir det när man tvingas konstatera att Värnamo gjorde sina mål i den 85:e respektive 90:e minuten. SUCK!

Depp 3
Göteborg FC kan inte vinna! Nytt försök idag hemma mot Sunnanå.

Desto roligare
Magnus Kallin ringde idag och sa att han är i Göteborg. Det var stort! Festligt värre blir det när den gamle Karlstadsbon nu också ska hänga med på Göteborf FC-Sunnanå i eftermiddag. Har han någonsin varit på en damallsvenska fotbollsmatch?

Super L8 Schelin verkar ha kommit till rätta i Lyon. Visserligen inget spel idag mot Marsellie, men väl ett erbjudande om att få åka jetplan till Sveriges match mot Ungern på Råsunda på onsdag. Välkommen till livet som proffs Lotta!

Jag har blivit en Dennnis Wilsonfans. Den tidigare Beach Boystrummisens släppta soloalbum "Pacific ocean blue" är inget annat än ett mästerverk. Å den andra CD:n som följer med släppet "Bambu" är faktiskt om än ännu bättre. För er som inte vet så spelades "Pacific ocean blue" in redan 1977 men släpptes först i somras. "Bambu" var Wilsons ofullbordade verk som nu mixats och äntligen släppts. Lite dystert, lite vemodigt men ack så vackert!

Kalmar FF har värvat en 21-åring från Kungsbacka. Få se vad Nanne kan få ut av denna talang. För talanger lär det behövas i KFF nästa säsong. För några spelare från dagens startelva lär knappast finnas kvar i dessa uppköpartider. Going for SM-guld!!!

Om jag är ridsugen? Skojar ni!!! Efter att ha sett lilla Tilda på hästryggen igen i går (lördag) så längtar jag så enormt efter att få kasta mig upp på hästryggen igen på torsdag. Bara man inte är så övertänd att både häst och redaktör försvinner ut genom staketen på Raudhetta...

/Softa!

Inga kommentarer: