torsdag 18 september 2008

Jaha?

Det blev helt plötsligt väldans mycket att göra för redaktören den här dagen. En sjuk sportchef (ordinarie progamledare) i Klubb-TV gjorde att redaktörn rycker in i studion som programledare. Men det ska nog bli ett program av det ändå...

Inledde dagen med Joe Cockers fantastiska liveversion av "With a little help from my friends" i bilen på väg till jobbet. Fortsatte med ett gäng intervjuer på Kamaratgården angående gårdagens IFK-seger över Halmstad. Lite publiksiffersnack med IFKs marknads- och försäljningschef, Hans Lundberg hans också med.

Åsså var det dags att ta sig ner till Göteborg FCs träning för snack inför Bälingematchen på lördag. "Vi kör över dem", var den allmänna uppfattningen i truppen. Torbjörn Nilsson kom fram och sa förlåt också... Det var stort! Gällde en missuppfattning med Klubb-TV tidigare. Trodde man ju inte direkt att Torbjörn Nilsson en dag skulle ursäkta sig för lilla mig när han höjde bucklan efter segern över Hamburg på 80-talet.

Nu laddar redaktören för Klubb-TV blåvittprogrammet i studion innan dagen avslutas med en resa till Långedrag och två stycken seglingsintervjuer till Klubb-TV GKSS nästa vecka.

Fast ska sanningen fram så avslutas faktiskt dagen med en ridlektion på Raudhetta 20:30 i kväll. Det är nog det festligaste av allt när allt kommer omkring. För vad kan slå en ritt på en islandshäst? Inte möcke!

Vem har förresten sagt att det ska vara lungt att vara frilansjournalist?


/Redaktören

Inga kommentarer: