tisdag 24 februari 2009

Eld i baken på klubbledningen!


Dags att sätta eld i baken på KFFs klubbledning.

Kalmar FFs trupp har dragit till soliga Malaga. Kvar finns en delvis avsvimmad klubbledning. Men också en klubbledning som än så länge inte värvat den toppspelare som många (inkluderat Redaktören) väntat så länge på. Det är dags att spänna musklerna och för oss som gillar KFF att sätta eld i baken på klubbledningen.

Tobias Eriksson är en bra mittfältare, Daniel Mendes är en hyffsad anfallare, Assis kan nog bli något, Smylie??? Nja. Men var är det stora namnet klubben delvis snackar så mycket om och behöver? Och var är Rasmus Elms nya kontrakt?

Kalmar FF har agerat. Men enligt många med mig inte nog. Att vara svenska mästare innebär inte med automatik att man kan "småvärva" och sedan tro att det ska lösa sig. Att vara svenska mästare borde ju istället vara attraktivt. Det måste ju hit alla spelare vill. Det måste ju vara i KFF, som ska ut i Europa och spela CL, som spelarna vill vara.

2 segrar av 5 möjliga kanske skvallrar en del om att allt ännu inte klaffar som det ska.
Ok, Nanne säger själv att det är en bit tills delarna fallit på plats. Men delarna kanske inte faller på plats utan åtminstone ett riktikgt, riktigt bra namn.

Fråga mig inte var eller hur KFF ska hitta detta sk toppnamn. Men känslan i maggropen är den att det blir snarare så att Kalmar tappar ett toppnamn (läs Rasmus Elm) istället för att man kontrakterar ett. Rätta mig om jag har fel.

Det är dags att på allvar börja elda på klubbledningen, sätta press på Svante & co och kanske anordna en gruppresa till Brasilien för att söka riktigt, riktigt bra spelare.
- Spelarmarknaden i Brasilien är komplex, säger klubbledningen.
- My ass, säger Redaktören. Klubben har varit där och handlat allt sedan Branting dog. Varför skulle det vara svårare i år?

Ps. Mycket intressant läsning på sajten Fotbolldirekt.com.

/Redaktören

Inga kommentarer: