måndag 23 februari 2009

Hoppsan Nouri


Tuff, men i lördags på fel ställe.

Den första Kalmar FF skandalen har tydligen seglat upp. Emin Nouri käkade inte bara hamburgare på Mc Donalds i Växjö i fredags kväll, utan tycks även ha vevat lite med armarna och bråkat med personer inne på restaurangen efter en blöt kväll.

Redaktören försvara inte på något sätt Nouris agerande men vill ändå poängtera ett par saker. Hade det här haussats upp så i pressen om Kalmar FF inte varit svenska mästare? Troligen inte. Tyvärr är det här historier som KFF nu måste leva med och vara på sin vakt mot om det inte ska bassuneras ut fler skandlahistorier i den svenska dagspressen. Kalmar FF är i dag landets kanske mest påpassade lag. Då gäller det att ha korten på bordet när det bränner till. Uppmärksamheten på den här nivån från media är antagligen en helt ny sits för hela föreningen. Återstår att se om de pallar.

Både Aftonbladet och Barometern har förstås bara gjort sitt jobb, tagit reda på vad som hänt och skrivit om det hela. Helt korrekt. Nej, media kan inge beskylla den här gången. Även om många vill att man inte ska skriva eller rapportera sådana här "hemskheter". Klart vi ska. Vare sig vi hejar på Kalmar FF eller inte.

Problemet ligger förstås i första hand hos Nouri själv. Det är ju inte första gången en dylik sak händer den här mannen vad jag förstått. Kalmar FFs klubbchef, Svante Samuelsson, tog tydligen Nouri i örat och sa "aja baja, det här gör du inte om". Men hjälper det? Inte vet jag, men de gamla glömma- och förlåtatiden kanske är förbi nu. Kanske är det dags att ta i med hårdhandskarna mot liknande händelser. Kanske skulle Nouri ha stannat hemma från Malaga? Kanske inte?

Hoppas i vart fall att behöva slippa läsa om liknande grejer i framtiden.

/Redaktören

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kan ju bara säga att du i redaktören e helt efterbliven. Om du var på plats o verkligen vet vad som hände så kan du lägga din dumma kommentar. Samma sak gäller alla bloggar o skriverier i tidningar. Jag var på plats och vet vad som verkligen hände. Emin gick emellan ett tumult som hans vänner startat och fick själv hamna i skiten. Och så får han dessa konsekvenser. Inte fair. När har denna gosse hamnart i skiten förr som du säger.. Du får det låta som om emin är en bråkstake som hamnat i kalmar. killen är oxå en människa och tack vare denna människa tog kalmar Sm guld. så sluta skriva om nått ni inte vet o anklaga folk. Sen riktigt dålig av er och tidningr att hänga ut en person på det viset med bild o namn. Hoppas ni blir stämda. Hade det varit persbrandt elelr nån anan kändis hade ni inte äns vågat uutala hans namn.. patetiskt tycker jag.. Emin fortsätt ditt goda arbete och ta allt med en nypa salt. PS.. inte konstigt att zlatan bojkottar er alla o tycker ni e patetiska amatörer... exakt vad ni är.. AMATÖRER

Anonym sa...

Se där ja!
Enligt källor till den här bloggen har det tyvärr hänt grejer runt Emin tidigare.
Det är bara att hoppas att det inte blir så i framtiden. För KFF är ett extremt påpassat lag nu för tiden.

Anonym sa...

men andra som hört och sett Emin utanför Palace..inte helt nykter..och inte helt trevlig i munnen..