onsdag 16 december 2009

Förlorade dragkamper

Kalmar FF har i dagarna förlorat dragkampen om två mycket intressanta framtidsspelare. Hoppas inte den trenden håller i sig även framöver.

Supertalanngen, Kennedy Igboananike, från Vasalund valde Djurgården istället för Kalmar FF. Det var ju synd. KFF som sas vara med i dragkampen om den 20-årige anfallaren fick se sig omsprungna av Djurgården i slutändan. Skrev redan tidigt på denna blogg att det troliga var att en stockholmsklubb skulle lägga beslag på talangen från Nigeria. Fast då trodde jag mest på AIK. Så det kan bli va!!!

Kalmar FF var även intresserade av nya zeeländaren Craig Henderson, som var och provspelade med KFF i somras. Men si Henderson valde nykomlingen Mjällby istället. En klubb som han nu skrivit ett treårskontrakt med. Så det kan bli va!!!

Återstår att se om Kalmar och ledarstaben kan lägga beslag på Gefles mittfältare Yussif Chibsa istället då. En kompensationsaffär för den mindre lyckade Geflevärvningen tidigare i år må hända. Kan ett reapris då vara aktuellt mån tro? Idag kommer väl domen mot den där tidigare Geflespelaren som jag inte vill ska spela för Kalmar FF nästa säsong.

/Redaktören

Inga kommentarer: