fredag 29 januari 2010

Träningsmatch på lördag?


Lilla mamma tänker då ta på sig halsduken på lördag.

Snön ligger djup på taken, endast Kenneth Fritz är vaken. För visst finns det all anledning i världen för Kalmar FFs planansvarige att vara ute och skotta snö istället för att sova. Om det ska bli någon match mot Åtvid på lördag vill säga.

Redaktören ger er här och nu en väderprognos inför lördagen:
Över Kalmar (och i synnerhet Fredriksskans) kommer det att mestadelas vara mulet väder med något litet snöfall fram till avspark kl 13:00 på lördagen. Temperaturen kommer att ligga på -5 till -6 grader. Vinden kommer från nordan och har kalla inslag från självaste Ryssland.

Nu är det ju tack och lov, för både åskådare och Kennet Fritz del, så att konstgräsplanen värms upp genom returvärme från fjärrvärme och är i dagsläget snöfri. Till och med i så pass bra skick att KFF kunnat bedriva träning på den. Det lovar ju gott.

Vill du nu inte frysa utan se matchen med en varm kopp te i handen framför datorn istället så går det tydligen bra. Att se matchen via webben kostar 50 spänn. Anmäler dig det gör du här.

Till sist: Snälla du som är ansvarig för Kalmar FFs hemsida. Ta bort det där Copa Del Soleländet som dyker upp varje gång man går in på hemsidan. Urjobbig och lite pinsam, var ordet :(

/Redaktören

Inga kommentarer: