torsdag 18 december 2008

Ari har fått sprutt på grejerna


Uppåt värre för Ari.

Ari da Silva Ferreiras liv leker igen. Målskytt i fem matcher i rad har onekligen förändrat den unge chokladätande brassens liv. Inte bara på fotbollsplanen.

När tidningen Barometern besökte honom så var han inte ensam hemma om man säger så. Två yppiga fotomodeller har onekligen fått sprutt på den tidigare målkungen i Kalmar FF. Så till den milda grad att han nu nästan ensam tagit AZ Alkmaar upp i serieledning. Undrar om samma "kur" skulle hjälpa Kalmar FF och ett annat brasselag, Gais, till ännu bättre prestationer?

Undrar också stillsamt om Viktor Elm får samma fina uppbackning nere i Holland? Hur bra kan inte han bli då då? Ja, en festlig artikel var det hur som helst.

Men ärligt talat... var det någon som seriöst trodde på att Ari skulle bli utlånad till KFF om nu kräftgången för honom fortsatt? Skriv en kommentar i så fall.


Även Santin har fått sprutt på grejena.

Å se på sjutton! Även Cesar Santin fick göra mål för sin danska proffsklubb, FC Köpenhamn, när han stänkte in 1-0 mot Brügge i UEFAcupen. Samma medicin som Ari? Nja, Santin är gift och har barn va? Santin får nog vackert nöja sig med en 16-delsfinal i UEFAcupen. Inte illa det!


/Redaktören

3 kommentarer:

Anonym sa...

1. Jag vill säga att jag gillar dina inslag här och där
bara så du vet
både lokalt och över hela Sverige och i din blogg.

1. Ari och Cesar är kanonkillar som hittat sin själ hos Nanne och Kalmar FF de har fått förtroende och känt tillit t.ex Cesar har kört mycket styrketräning som kanske inte är så vanligt bland brassarna, äntligen får Cesar åka hem nägra dagar.

1. Ari hade säkert önskat att han kunnat vara med i guldfirandet.

1. Igor tolken är en härlig kille som alla gillar för sitt sätt att alltid ställa upp för sina vänner.

Anonym sa...

Jag tror att Cesar's fru och hans dotter skall följa med Cesar till Köpenhamn i januari 2009 och stanna hos honom i 3 månader.

Jag hoppas att de kommer att trivas.

Cesar är värd att få vara tillsammans med de sina.

Anonym sa...

Tänk dig om Ari hade kommit tillbaka!!! På lån eller på något annat sätt...spelar ingen roll. Gött hade det varit.