söndag 24 oktober 2010

Tack för mig!

Även Redaktören väljer nu att lägga ner sin bloggverkasamhet. Om inte för alltid så i alla fall för en tid framöver. Jag känner helt enkelt att tiden inte räcker till för att dela med mig av mina tankar om och kring Kalmar FF.

Dessutom är gensvaret allt för dåligt för att jag skall orka fortsätta. Många är ni som läser bloggen, men få är ni som väljer att gå in och kommentera och tycka till. Synd! För det är ju en debatt som ja eftersträvat och vill ha.

Tro inte att jag lägger av bara för att det är en mellansäsong för föreningen. Nej, därtill bryr jag mig allt för mycket. Dessutom ligger ju det välsignade året 2011 framför oss med ny arena och helt nya förutsättningar. Men just nu vill jag bara önska Kalmar FF fortsatt lycka till med resten av säsongen och framöver.

Tack och hej!

/Redaktören

11 kommentarer:

Timell sa...

Nu gör du mig ledsen :(

ElGreko sa...

Nej fan :( Skärp dig!! Sluta inte du med. Jag vet många som läser din blogg, Oftast orkar man inte kommentera hela tiden. Du ska blogga! Okej? Bara för man inte kommenterar betyder det inte att man inte är intresserad av det du säger.

mvh en svensk-grekisk ffare som läser din blogg.

Anonym sa...

Håller med föregående... Sluta inte blogga om KFF...

Anonym sa...

Nej! Du har den överlägset bästa FF-bloggen! Snälla fortsätt skriv. Då ska vi skärpa oss med att få igång en debatt. Vi kan alla ändra oss!

Anonym sa...

Bäste Redaktörn! Det verkar vara nåt som går i bloggvärlden att bloggar läggs ner för att sedan när ny kraft återfunnits komma tillbaka.Hoppas det är så i ditt fall med.Jag tackar Dig för tiden du orkat blogga hur som helst.
Väl mött i framtiden kanske!
// Sven

Stefan sa...

Bäste Redaktör,
var vänlig och lämna oss inte i sticket! Läser din blogg väldigt ofta och kommenterar ibland...

uk payday loan sa...

Noch , das ist zer gut.!

Mustafix sa...

teşekkürler :)

Anonym sa...

Tråkiga Kalmar, ja ni é tråkiga Kalmar!

Ha det bra på Guldfågeln!

Anonym sa...

Första träningsmatchen i morgon. Du har inte funderat på att börja blogga igen? Kommentera inkommna och eventuella nyförvärv?

henna tirkkonen sa...

Hejsan,

Jag kontaktar dig på uppdrag av en grupp fotbolls kolumnister angående gäst bloggning på din webbsida

Vi anställer några av de bästa killarna i branschen för denna typ av skrivande. De skulle verkligen vilja bidra regelbundet till din sida med sitt, fria och unika innehåll.

Allt vi ber i gengäld är ett par länkar per artikel till relevant fotboll sidor. Detta kan faktiskt lägga till djupet på artikeln.

Jag kan ge dig mer information när du kontaktar mig, men detta är något som kan gynna din webbsida väldigt mycket.

Du kommer regelbundet att ha innehåll med stort kvalitet och länkar som tar läsaren direkt till starka webbsidor, så detta kommer också att förbättra din webbsida.

Om du är intresserad var så god och kontakta oss så snart som möjligt så att vi kan sätta igång samarbetet

Tack så mycket,