måndag 9 november 2009

En Elmrapport

Viktor Elm noterades som målskytt igen när han såg till att dunka in 1-0 till sitt Heerenveen efter 15 minuter i bortamatchen mot FC Utrecht igår. Heerenveen vann också matchen med 3-2 och ligger för närvarande 11:a i tabellen. Viktor har nu gjort 2 mål i Eredivisie 2009 och ser ut att verkligen vara på väg uppåt formmässigt efter en lite strulig och sjukdomsfylld inledning på säsongen. Möjligen, möjligen finna han med i Erik Hamreéns första landslagstrupp som presenteras idag.

Rasmus Elm spelade hela matchen för sitt AZ Alkmaar under söndagen. AZ fick med sig 1 poäng efter 1-1 mot fjärdeplaserade Feyenoord. Inget mål för Rasmus och heller inga särskilda rapporter som skulle förändra den något negativa trend som ex-kalmariten befunnit sig i en tid. Kör hårt Rasmus snart lossnar det på allvar igen. Vi vet alla din kapacitet och idag tas du ut i ännu en landslagstrupp.

Vad gäller David Elm så är det alltjämnt matchen mot Manchester City i Carling Cup den 23 augusti som gett a-lagsspel. Svårt att säga hur framtiden ser ut för storebrorsan i England. Men särdeles mycket speltid blir det ju inte. Tycker personligen att det är trist att se en så bra allsvensk spelare behöva sitta på bänken i Premier League match efter match... om han nu ens sitter på bänken. Pengarna lär rulla in, men matchtempot hålls nu bara vid liv i b-laget. Att döma av Elmbloggen så tycks en stor tragedi dessutom ha nått honom under gårdagen. Vi lider alla med dig och de dina David och hoppas att du snart kommer tillbaka på planen snart igen.

/Redaktören

3 kommentarer:

Owe sa...

David Elm gjorde 2 mål mot Chelsea igårkväll d.v.s. måndag + att David hade en bra chans ett 3:e mål.

http://www.fulhamfc.com/Club/News/NewsArticles/2009/November/ChelseavReserves.aspx

Redaktören sa...

Härligt!
Det glädjer mig att han gör mål, presterar och visar framfötterna. Men frågan består... När blir det a-lagsspel?
Snart hoppas jag :)

Mats sa...

David Elm har inte varit i närheten av någon speltid i Premier League med Fulham än så länge.
Men på måndagskvällen fick han iallafall briljera med sina första mål för b-laget.
Elm sköt två baljor när Fulhams reserver spelade oavgjort mot Chelsea 3-3.
(saxat från expressen)