söndag 29 november 2009

Rolig adventsläsning

2 mål av Viktor.

Viktor Elm gjorde 2 mål för sitt Herenveen i mötet mot Waalwijk. Elms mål kom i den 39:e och 54:e matchminuten och var en stor anledning till Herenveens 3-1 seger.

Viktor hade chansen att göra ett hattrick men brände en straff ett par minuter efter hans andra fullträff. Herenveen ligger nu nia i Eredivisie. Tänk vad lite spel i landslaget kan göra gott ibland. Tror faktiskt att han växte både ett och två pinnhål i och med förtroendet i blågult under Erik Hamréns ledning.

För brorsan Rasmus AZ gick det också bra. En klar 2-0 seger över elfteplacerade Venlo innebär att AZ nu har 25 poäng och en sjätteplats i tabellen. Rasmus fick bara var med 62 minuter och vankade då mållös från planen. Lite matchbilder och intervjuer hittar du här.