måndag 20 september 2010

Mörkt trots seger

Inte ens Kalmar FFs seger över Gais med 3-1 kan få mig att le en sådan här dag. En dag då man tvingas konstatera att främlingsfientligheten slagit rot på allvar i vårt avlånga land. Sverigedemokraterna i riksdagen... fy sjutton :(

Segern över Gais var förvisso vacker och fin och formen verkar infinna sig i elfte timmen för Kalmar FF. Men det känns smått och rätt ointressant en dag som denna när SD tagit sig in i riksdagen och bland annat det rena nasistiskt partiet Svenskarnas parti (f d Nationalsocialistisk front) fått mandat i Grästorp i Västergötland. Vad händer? Var är Sverige på väg?

Extrema högerpopulistiska och nasistiska vindar viner genom landet som aldrig förr och Jimmie Åkesson tas emot som en stor ledare bland jublande främlingfientliga anhängare i en källare i Stockholm. Nä, det är väldigt svårt att känna den rätta glädjen över en Kalmar FF-seger mot Gais en sådan här bloody monday.

/Redaktören

6 kommentarer:

Rickard sa...

Angående Svenskarnas parti så tar vi inte illa upp om du kallar oss nazister. Du kan kalla oss schackspelare om du så vill, det är inte så viktigt.
Men om du hade tagit dig tid att läsa igenom vilken politik vi vill föra istället för att sitta och spy ur dig fördomar så kanske du skulle ändra vilka etiketter du sätter på oss. http://www.svenskarnasparti.se/vidareutveckling-av-de-politiska-punkterna/

Arbetskraftsinvandring behöver vi givetvis men Sverige har klarat sig utan massinvandring av flyktingar och asylsökande förut och kan göra det igen.

Mvh Rickard

Redaktören sa...

Hoppsan!
Nu börjar partierna leta upp en oxå.
Vad gäller din syn på invandring så är vi nog så långt ifrån varandra som vi någonsin kan bli. Vad gäller fördommar så föreslår jag att du själv läser igenom ditt partis grundvärderingar och undviker fördommar om invandrare framöver.

Masse sa...

Rickar kan och vet allt han....full koll på sitt partis ideologi. Ha ha
Svettarnas parti är väl det mest nazitiska vi har i landet. uääh

Göran sa...

Herregud! Vad är detta???

Anonym sa...

Rikard, Gå till flashback och skriv av dig! NASISTPARTI! Herregud alltså, Ni och Nationaldemokraterna är dem värsta! Du borde skämmas!

pelle sa...

Det var faktiskt du som drog igång den här skiten redaktören. Håll dig till att blogga om KFF det blir bäst så. Mvh Pelle