onsdag 29 september 2010

Oroväckande

Det är oroväckande hur mycket Tobias Eriksson och Erik Israelsson betyder för Kalmar FF. Igår saknades bägge på grund av skada respektive avstängning. Två luckor som inte unge Bertilsson och Ålander klarade av att fylla.

Hade det lite på känn att det inte skulle gå vägen igår kväll mot starka Örebo SK. Att sedan ÖSK sätter en boll efter 15 sekunder gör ju inte saken mycket bättre. Men KFF reste sig och kom faktiskt tillbaka in i matchen igen. Men utan att få utdelning. För mycket runt runt dock i andra halvan. Var var avsluten och skotten?

Med Eriksson och Israelsson i laget tror jag att den nollan hade spräckts. Två spelare som betyder massor för dagens Kalmar FF när bröderna Elm lirar i Holland respektive England, Ari gör mål för Moskva och Ceasar Santin gör det bra i Danmark. Värst vad jag blev nostalgisk då. Men ville bara påmina er som kanske glömt att det var med de spelarna i truppen som KFF firade sina största triumfer. Nu är läget lite annorlunda så att säga. Men får Nanne bara bygga vidare på det som finns så tror jag att det kan bli nog så bra framöver.

Oroväckande är också att Etrit Berisha fortfarande tycks dras med sin skada från i somras. I gårdagens match skötte Paulus och Tobbe C utsparkarna så Berishas onda fick vila. Det är verkligen oroande. Tydligen stannade sjukgymnast Kjell Svensson och Etrit kvar i Örebro i natt för ytterligare undersökningar. För trots att Etrit nu vet hur det är att förlora så är han ändå mäktig och suverän mellan stolparna. Ett enormt framtidsmaterial för Kalmar.

/Redaktören

4 kommentarer:

Anonym sa...

Den politiskt-mediala överklassen och den organiserade brottsligheten gör nu gemensam sak mot Sverigedemokraterna. Demokratin är hotad. Då kan jag omöjligt tiga. Det är en medborgerlig PLIKT nu för alla oss som GILLAR OLIKA att stå upp mot den falska vänsterns strävan till Gleichschaltung och real diktatur.

Denna sida upp!

Det är vidare min skyldighet att sprida ljus över något starka krafter vill mörklägga, nämligen det VERKLIGa hiv-läget i vårt land.

- Peter Ingestad, Solna

Anonym sa...

Trodde att det här var en fotbollsblogg ???

Anonym sa...

Jo detta var en fotbollsblogg med förkärlek till KFF men sedan valdagen eller dagen efter då Redaktörn var tvungen spy galla på SD så har det blivit en politikerblogg. Tydligen!

Anonym sa...

Spy galla? Han sa ju bara vad 96 % av folket tycker. Så patetiskt att ni SDare tror ni är så många, Ni invaderar ju flashback och internet med eran skit. Det är ju NI som syns mest! Ta erat rasistpack och dra iväg från allt som har med KFF!