onsdag 22 april 2009

UEFA har talat


Nä, det här duger inte!

Det är inte mycket som går Kalmar FFs väg i dess dagar. Idag blev det dessutom klart att Fredriksskans inte duger för spel i Champions League. En repris på förra årets europacupspel med andra ord.

Nyheten slog väl inte ner som en bomb precis. Bristande belysning visste de flesta redan om. Men att planen skulle vara för smal hade åtminstone inte jag en aning om. Vad är det man brukar säga: "Flott ska de va!"

Som att det inte skulle hacka nog i KFFs maskineri just nu så blir detta förstås ännu en smäll för den redan hårt ansatta klubben. Till historien hör att Kalmar FF får spela de två första omgångarna på Fredriksskans, men skulle laget ta sig vidare till gruppspel är det stopp. Alla med lite sunt förnuft inser säkert att efter de två första omgångarna så finns inte Kalmar FF med i CL längre. Så egentligen är det hela inget problem.

Förlåt mig om jag låter pessimistisk. Men är det någon där ute som på allvar tror att det lag och det spel svenska mästarna visat upp så här långt in på det nya året ska räcka till gruppspel i CL? Sorry boys, men årets europaäventyr tar nog slut betydligt tidigare än så :(

/Redaktören

Inga kommentarer: