onsdag 1 april 2009

Lögnsvenskan


Kalmar FFs klubbchef Svante Samuelsson sa på en direkt fråga till mig angående Rasmus Elms kontrakt att: "Vi har hela tiden kommit närmar en lösning. Det är ingenting som dragit ut på tiden. Statusen är den att båda parter ska komma överrens inom en snar framtid med ett nytt kontrakt". Det var den 5 mars det.

Idag skriver vi 1 april och är det ingen som ljuger för mig så finns det fortfarande inget kontrakt. Däremot står det att läsa på Barometern.se att: "Svante Samuelsson avslöjar också att kontraktsförhandlingen nu fortsätter med en direkt dialog med Rasmus och hans mor Ulla Elm. Detta sedan samtliga Elmbröder brutit sitt samarbete med advokaten Martin Klette.
– Jag är hoppfull att vi skriver ett nytt kontrakt, säger Svante Samuelsson".

Nu är det alltså så att han bara är hoppfull att det skrivs ett kontrakt. Vad händer? Vem ljuger? Varför är det inte bara att sätta sig ner och förhandla klart? Rasmus har ju varit hemma i Kalmar rätt länge nu. Och han är på väg hem igen så att säga. Frågan ställs igen: Vem ljuger? Vem talar sanning?

Samtidigt står det att läsa i samma textstycke från Barometern att Rasmus mamma Ulla för dialogen med KFF. Var det inte hon som för bara några dagar sedan sa att "Jag tänker inte vara någon spelaragent". Vem Ljuger? Vem talar sanning?

Såpan kring Rasmus Elms kontrakt tycks aldrig få ett slut. Illavarslande Kalmar..illavarslande.

/Redaktören

Inga kommentarer: