torsdag 10 juni 2010

Grattis Svante!



Grattis på namnsdagen önskar Redaktören Kalmar FFs klubbchef Svante Samuelsson. Hurra, hurra, hurra, hurra på dig. Hoppas du får en fin dag.

Grattis också till nyförvärvet Johan Bertilsson. Verkar vara en riktigt lovande kille. Bra jobbat Svante. Intressant med två nya brassar på provspel i föreningen. I lördags kom Douglas da Silva Vieira till Kalmar för en veckas provspel med Kalmar FF och i tisdags dök ännu en brasse upp på Fredriksskans. 21-årige Francisco Rafael do Nascimento Rolim eller Rafael som han hellre vill bli kallad. Är tydligen en snabb offensiv forward med den goda egenskapen av att vara vänsterfotad. Tydligen ska han ha varit och provspelat med det holländksa laget Utrecht innan han bokade plats på flyget till Kalmar. Även Rafael ska stanna i Kalmar en vecka för provspel.

Vi får väl se hur bra dessa båda herrar är och hur villig dagens namnsdagsbarn är på att öppna plånboken igen. Problemet med alla brassar är ju att det tar sin tid att anpassa dem till svensk fotboll och svenska förhållanden. Fråga bara Jael. Men investeringar för framtiden är ju aldrig fel.

Dagens namnsdagsbarn Svante.

Sätt nu i dig en riktigt god namnsdagstårta, luta dig tillbaka och ha en fortsatt skön dag Svante.

/Redaktören

Inga kommentarer: