onsdag 23 juni 2010

Storstryk mot Mjällby

Det blev inget lyckat genrep inför cupmatchen mot IFK Göteborg på söndag för Kalmar FFs del på onsdagkvällen. Mjällby vann enkelt med hela 4-0 efter 2-0 i halvtid.
- Nä, det var ingen vidare insats från vår sida, sa Kalmar FFs assisterande tränare Ola Ragnarsson direkt efter matchen på Brunnsvallen i Ronneby.

Fraperande var att Mjällby tilläts göra två av sina mål på frisparkar som inte såg helt otagbara ut enligt Ragnarsson. Även ett av målen i andra halvlek så tämligen billigt ut.
- Jag ska väl inte hänga ut någon. Men de målen såg lite väl enkla ut, summerade Ragnarsson.
Tilläggas bör att Zlatan Azinovic ersatte skadade Etrit Berisha i första halvlek och Petter Wastå i den andra. Ingen övertygade alltså.

Markus Ekenberg satte två av målen på frispark i den först halvleken varefter KFF bytte ut nästan hela laget. Peter Gitselov och David Löfqvist gjorde sedan var sitt mål i den andra blytunga rundan.

Nu blir det till att rannsaka sig själva för alla inblandade spelare till åttondelsfinalen i Svenska Cupen på söndag mot IFK Göteborg på Gamla Ullevi. Matchstart där: 18.00.