måndag 24 maj 2010

Det var väldans #65


Sobralense fixade 1-1 mot Häcken i lördags.

... jag fick aldrig någon tid över att skriva något om 1-1 matchen mot BK Häcken här om dagen. Kan egentligen bara så här i efterhand konstatera att med tanke på Kalmar FFs enorma spelövertag i andra halvlek så borde man ha vunnit matchen med typ 1 mål. Trots uteblivna 3 poäng så är ändå sviten, obesegrade så länge Etrit Berisha stått i mål, intakt. Gott så tycker jag. Med bara MFF-BP kvar på programmet ikväll inför VM-uppehållet så kan konstateras att formen är lyyyysande och Kalmar FF är faktiskt bäst i landet just nu :)
------------------------------------------------------------------

... ett kryss i kväll mellan MFF och BP skulle vara perfekt. BP skulle i så fall vara kvar bakom Kalmar och Malmö skulle inte segla ifrån så värst mycket mer poängmässigt.
------------------------------------------------------------------

... lilla frun hoppar av 100-årsfesten den 5 juni på Kalmar slott :( Vad ska jag göra där, är hennes motivering. Du skulle ju ändå bara prata Kalmar FF hela kvällen och ha något barnsligt blankt i blicken. Sant, sa jag och säljer nu en av mina två biljetter till någon intresserad. Hör av er bara så fixar vi till det.
------------------------------------------------------------------

... extrabilaga i Barran! En cementpelare har rests på ny arenan.
------------------------------------------------------------------

... hockey-VM är över :) Dags att fira och hoppas att även allt hockeysnack kan ta en paus nu. Till nästa år kanske även de bästa lirarna kan vara med så det kan kallas VM. När Danmark, Norge och Tyskland tillåts ta poäng så kan man inte annat än kalla hela reklamfest-VM för ett överskattat elände.
------------------------------------------------------------------

... nu väntar Fotbolls-VM :) Alla de bästa är med och kampen kan börja och Redaktören är redo. En riktig fest för alla oss soffpotatisar. Ändå längtar jag redan till den 18 juli när Djurgården tar emot Kalmar FF på Stadion klockan 18:00.

/Redaktören

4 kommentarer:

Owe sa...

Den klart lysande stjärnan är Etrit "Titi" det är en kille att lita på.

I övrigt var Emin N, Joachim L, Tobias C mycket starka i försvaret Stefan L hade den löpstarka Paulhinho på sin kant Stefan gade det jobbigt att hinna med den löpstarka brassen.

Erik Israelsson gjorde en mycket stark insats även Henrik och Sobra gjorde ett gott dagsverke, attackspelarna Abiola och Richardo kom lite på mellanhand i första halvlek, dock gjorde Abiola en eminent insats vid framspelningen till "Sobra's" mål.

Det man kunde ha önskat sig var att vi hade lyckats skapa fler vassa målchanser.

Kalmar FF's rödvita klack var kanonduktiga med positiva ramsor som gav ett mycket fint stöd till Kalmar FF hela matchen.

Ina Röda Bröder sa...

Jag är ev intresserad av biljetten, finns den kvar?

Redaktören sa...

Jepp! Den finns kvar. 550 spänn så är den din :)

Redaktören sa...

Sorry! Men den extra biljetten jag hade till 100-årsfesten finns inte längre. Ring kansliet om ni vill köpa den. Den finns där numera :)