fredag 5 juni 2009

Det var väldans #27


Söderling till final efter rysare.

...Robin Söderling är i final i franska öppna!!! Smaka på den asså!!! Det var verkligen väldans och som han gjorde det sedan. Vilken bragd av den 24-årige Tibrobon.

Redaktören ställer sig upp och bugar inför något som vi svenskar inte varit bortskämda med de senaste åren. En svensk i en Grand Slam-turnering i tennis.

Vilken match det blev av det hela. Stängde av ljudet på tv:n för att istället rusa med i Mats Stranbergs medryckande berg- och dalbanereferat. Ena stunden var Söderling lysande för att i nästa vara helt utdömd och snack om branta uppförsbackar. Han kan referera tennis än den gode "Strogge".

2-0 till Söderling och paradgata fram till finalen. 2-0 blev sedan 2-2 och i avgörande set underläge 2-4. Då börjar allt plötsligt stämma igen för svensken som vänder på matchen ånyo och spelar sig själv till en final i franska öppna. Ja det var en eftermiddag att minnas det. Tilläggas ska att min yngsta dotter Tilda rymde hemifrån i sista set tillsammans med sin kompis Maja. Så med radiolyssning i örat så letade jag barn samtidigt som Söderling vände matchen. Till råga på allt ringde kompisens mamma när det var dags för matchboll och undrade var barnen var...
- Vänta, vänta, vänta, ropade jag. Följt av ett jubel.
- Hallå, sa mamman.
- Han vann, sa jag.
-----------------------------------------------------------------

...Svennis som förbundskapten??? De svenska spelarna har sagt sitt och Redaktören vet varken in eller ut. Börjar inte Svennis bli lite passé va? Tyvärr är nog hans peak nådd och backen utför brantare och brantare. Dessutom skulle aldrig svenska fotbollförbundet ha råd att anställa karl´n.
-----------------------------------------------------------------

...vilket fall Kalmar FFs spetskompetenstränare, Kjell Nyberg, var med om. Krya på dig Kjelle och vi hoppas alla få sig dig runt fotbollsplanerna snart igen.
-----------------------------------------------------------------

...vad häftigt det skulle vara om Zlatan nu väljer att skriva på för Barcelona. Då vinner han ju inte CL nästa år heller...för det gör Man United :)
/Redaktören

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nästa år vinner Real, som oftast.

Redaktören sa...

Vi får la se ;)