tisdag 23 juni 2009

Ett stabilt gäng


Ledsagare och synskadade njuter av U-21 EM i Gbg.

Spanien har spelat klart i U-21 EM för den här gången. Laget som målades upp som en av huvudfavoriterna till slutsegern har verkligen varit en besvikelse. Ok, lite upprättelse blev det i 2-0 matchen mot FInland igår.

Varken superstjärnorna Krkic eller Capel har visat någonting i sina framträdanden i turneringen. Övriga laget har blivit stillastående och haft förtvivlat svårt att skapa målchanser. Något de synskadade jag kommenterat för under U-21 matcherna i Göteborg höll med om. Samtidigt har det varit riktigt riktigt kul att följa turneringen så nära och försökt beskriva händelseförloppet för de som inte kan se och hänga med på samma sätt som vi andra som ser.

På fredag spelas det semifinal i Gbg. Tror själv att Sverige kommer att ställas mot England i den matchen. För Italien slår Vitryssland idag samtidigt som Sverige tar poäng mot Serbien. Faktum är att jag är säker på att vi slår Serbien ikväll med 2-1 och därmed slutar tvåa i gruppen.

Även om Rasmus Elm varit lysande under turneringen så hoppas jag på att han kan hänga in en frispark ikväll. Då lär det bli fest på Gamla Ullevi på fredag och nästa vecka är Rasmus såld till någon holländskt lag. Det sistnämnda är ju inte lika festligt :(

/Redaktören

Inga kommentarer: