fredag 12 februari 2010

Förlust mot Elfsborg åsså lite Lennartsson


Lennartsson tror på Kalmar.

Tyvärr var det IF Elfsborg som var det klart bättre laget i matchen mot Kalmar FF sett över 90 minuter och vann också helt rättvist med 3-1.

Tilläggas bör att KFF inte hade sitt optimala lag på planen. Fattas bara. Det är ju en träningsturnering där många spelare ska ventileras. Elfsborg var klart mer resoluta, ville styra matchen och fick det också. 3-1 till knallelaget kändes som en bra bild av matchutvecklingen tycker jag.

Positivt var att nyförvärvet från Mariehamn, Paulus Arajuuri, på nytt såg väldigt stabil ut i backlinjen. Rydström var säkert lite slak efter febern. Men humöret, gnället och inställningen var det sannerligen inget fel på. Kan inte nog beskriva hans betydelse för KFF. Fast det visste ni ju redan. Ni hörde rösten som skrek i första halvlek, när Rydström käftade med en Elfsborgsspelare va?
- Ta det lungt nu Henke... Henke gå därifrån... kom igen nu Henke, ge dig.
Vet inte vem det var som skrek, men kul var det ;)
Jael har en lång väg att vandra innan han har kommit in i laget. Fast poteialen finns där. Brassen är både tung och kraftfull att möta för motståndarna.

Men erkänn att det sved att förlora mot de där gulsvarta gänget. Aj, aj, aj vad det sved!

Nu väntar Elfsborg snart igen i ännu en träningsmatch den 27 februari innan KFF snart möter Elfsborg igen i allsvenskans tredje omgång. Redan den 27 feb vill jag se bättre offensiva takter innan vi slaktar dem den 27 mars.
------------------------------------------------------------------

Hade ett mycket givande samtal med U-21 landslagets förbundskapten Jörgen Lennartsson i går. Vi pratade fotboll läääänge och väl och givetvis kom Kalmar FF upp på tapeten. Lennartsson trodde mycket på KFF 2010 och var rätt säker på att laget kommer att placera sig bättre än 2009.

Han var djupt imponerad av Mattias Johansson och tror att den unge försvararen har en lysande karriär framför sig. Återstår dock att se om även Erik Israelsson och Markus Thorbjörnasson kan imponera på Lennartsson.
------------------------------------------------------------------

I kväll börjar OS =) Inleds med ett backhoppningskval kl 19:00. Perfekt om ni frågar mig. Fick en ny digitalbox på posten i går. Den lär gå varm ett antal veckor framöver :)

/Redaktören

Inga kommentarer: