torsdag 11 februari 2010

Match mot Elfsborg, men inte direkt


Får Tobbe E spela ikväll?

Eftersom jag alltid ansett att Kalmar FF är ett bättre lag än IF Elfsborg så kan jag inte annat än se att det blir seger i kvällens match för KFF. Tyvärr har inte TV4-Sport den goda smaken att direktsända matchen. Så vi som vill se spektaklet får vackert vänta till typ midnatt eller nåt.

Anledningen till att matchen inte direktsänds är att det visst ska visas handboll istället i fyran-sport med start kl 19.00. I skrivande stund undersöker dock TV4 just nu om matchen kan flyttas till kl 17.00 för att i så fall kunna direktsändas. Men då måste först Rosenborg och Molde godkänna att deras match flyttas till 20.00. Krångligt? Håll koll på Redaktörens Skans under dagen så uppdaterar jag er.

Men skit i det! Det viktiga är att Kalmar FF redan tidigt på säsongen visar var skåpet ska stå. Lite intressant att det blev just Elfsborg. Ett lag som ju KFF ska möta redan under försäsongen en gång till i Borås den 27 februari. Allt för att sedan på nytt stöta på boråsarna ännu en gång redan i allsvenskans tredje omgång den 27 mars. Mycke Elfsborg blir det.

Men nu handlar det först och främst om spel på riktigt gräs i en lite tävlingsbetonad match. Nanne hade helst sett att Kalmar fått möta Rosenborg. Men nu är det som det är och trots allt så står ju 1700 000 kronor på spel till segrarna.

Det har varit skador hit och dit i den småländska truppen. Men många har redan läkt. Dessutom tycks Kapten Rydström lämnat sjuksängen och körde på träningen igår. Så gjorde också Tobias Eriksson. Dock med en hårt lindad fot. Om och vilka nu Nanne låter spela ikväll är ju en helt annan sak. Men nog vore det klokt att spara alla halvskadade spelare med tanke på vad som komma skall.

Redaktörens tips: Kalmar FF - IF Elfsborg 3-1 (om sedan KFF står som hemmalag vet jag inte just nu)

/Redaktören

Inga kommentarer: