lördag 6 februari 2010

Målkalas mot Molde

Det var väldans vad det rassland i näten på Marbella i går kväll. Matchen slutade tillslut med tennissoffrorna 6-4 till KFF mot bleka normännen i Moldedes blå dräkter. Ett bra resultat med tanke på alla de ungtuppar som Nanne valde att spela med.

Fyra nya ansikten i backlinjen varav de två ytterbackarna ännu inte behöver använda rakhyvel på morgnarna. Inte illa om ni frågar mig. Dessutom Etrit Berisha i mål. Nu blev det i och för sig 4 baklängesmål, men jag imponerades ändå... av de unga vill säga. Värre såg det ut i mitten bland rutinen om ni frågar mig. Men skicka in Arajuuri där så blir det riktigt tätt tror jag.

Faktum var att det var 9 nya spelare i startelvan om man jämför med första matchen mot FCK. Lägg därtill ett nytt spelsystem och målfyrverkeriet kunde börja. För lika mycket som det läckte bakåt, lika mycket imponerades jag av det minst sagt frejdiga anfallsspelet. Herregud! 3-1 i paus och 6-4 efter 90 minuter.

Extra kul att Jael fick göra sitt först mål i den för kvällen helröda dressen.

Sobralense var lysande innan han tvingades utgå. Santos var bra och Dauda likaså. Smylie helt ok i Sobras släpande offensiva roll när väl han kom in. Känns som nordirländaren växt ett par hack sedan han lånades ut till J-södra. Men lika roligt som det var att se trion Santos, Dauda och Sobralense på planen, lika trist var det att se en efter en lämna planen skadade. Lägg därtill Tobias Erikssons fotskada och skadeläget i Kalmar FF börjar se väldigt oroande ut.

Känns som att alla spelare som imponerar går sönder en efter en. Nu väntar urstarka Shakhtar Donetsk i den avslutande gruppspelsmatchen. Det blir ingen lätt nöt att knäcka. Huvva!
-------------------------------------------------------------------

Idag fotboll på Valhalla IP mellan IFK Göteborg och Ålborg 12:30. Sedan snabbt av med headsetet följt av en snabb rush till Scandinavium. På med ett nytt headset och sedan nedsläpp 16:00 mellan Frölunda och Färjestad. Jag klagar inte :)

/Redaktören

Inga kommentarer: