måndag 8 februari 2010

Matchdags igen

Det är dags för den sista av gruppspelsmatcherna för KalmarFFs del. Idag står Shakhtar Donetsk för motståndet och de lär inte bli lätta för KFF att tas med.

Shakhtar Donetsk har 1 kryss och 1 seger så här långt i turneringen och imponerar i spelet. Kalmar måste troligtvis vinna matchen för att få spela om de flottare platserna i cupen. Såvida inte Molde nu skulle skrälla mot FCK i matchen innan vill säga.

Negativa nyheter. Kapten Rydström är sjuk. Jael behöver extraträning med tanke på hans bleka fysik just nu, många skador i truppen och träningen regnade bort. Det var inga vidare rapporter som når oss här i kalla norden i dessa dagar.

Positivt då? Ja, Santos och Daudas skador verkade inte vara så allvarliga, Tobbe E känner sig bättre i foten och framför allt... spelet som Kalmar FF visat upp så här långt på Marbella har sett mycket lovande ut långa stunder trots många byten av spelare. Visst fattas det en del tajming, komma rätt i löpningarna och korrekt bolltouch. Men det är sådant som kommer ju närmare den allsvenska starten vi närmar oss.

Ikväll andas jag optimism i massor och tippar Kalmar FFseger med 2-1.
-------------------------------------------------------------------

Vad skoj det var att David Elm fick spelar från start i Fulhamtröjan i helgen. Vad månde det bli framöver? 90 minuter kanske?
-------------------------------------------------------------------

På tal om Elm. Det här va la sköj läsning =)

/Redaktören

Inga kommentarer: