torsdag 22 juli 2010

Ledning i Moldavin och skönt på Örjans vall


En avslappnad David Elm på Varbergs kurort.

Sitter på Örjans vall och minns tillbaka på novemberkvällen 2008. Tyvärr är det försvinnande glest mellan raderna idag när David Elms Fulham är på besök för en träningsmatch. Till skillnad mot 2008 då jag fick knö mig in för att få plats på pressläktaren bredvid Barrans Ström.

Hade ett snack med David Elm tidigare idag på Varbergs kurort där Fulham huserar i den nybuggda hotelldelen av anläggningen. Så nytt så det luktade färg. Exakt vad David sa får ni hör i Radio kalmar om ni orkar gå upp tidigt i sommarvärmen. Men så mycket kan jag säga att han och resten av laget var mycket spända på vem som kommer att träna laget i framtiden. Först nämndes Svennis, sedan holländaren Martin Jol.
- Nä, det blir tydligen inte han heller, sa David.


Tyvärr den orange västen på för David ikväll,
vilket innebär bänken.

Coachar matchen ikväll gör tidigare assisterande träenren Ray Lewington, med över 270 Fulhammatcher i bagaget. Han bör vet hur laget ska spela ;) Tyvärr startar David Elm på bänken, men hoppas förstås på att få spela ändå.

Kalmar FF leder med 1-0 borta mot Dacia i den 78:e spelminuten efter att Erik Israelsson gett KFF ledningen redan efter 12 minuter. Gott så! Det ser ut som Ola Ragnarssons löfte om en seger i Moldavien håller i sig. Bara att trumma på nu Kalmar och köra slut på moldaverna i andra halvlek.

/Redaktören

3 kommentarer:

cheppe sa...

I vilken korg lägger du David Elm ljudet? Kan publicera på webben direkt på SR Kalmars sida så att alla KFF-are där ute kan ta del av intervjun :)

Anonym sa...

SR ALLA. Men det lär bli rysligt sent innan jag är klar.

Anonym sa...

Okok, morgonsändaren tar det då. Jag kastar handduken nu!