torsdag 15 juli 2010

Kalmar FF fick nöja sig med 0-0



Det var en klar besvikelse att se Kalmar FF vaggas in i det moldaviska tempot matchen igenom och därigenom inte hitta alternativ att ta sig igenom den gula muren. 0-0 mot Moldaviska Dacia sved.

Ricardo Santos försökte bäst där framme att rätt ensam spräcka nollan och hade en riktigt bra chans i första halvlek då han friställdes med den moldaviske landslagsmålvakten som dock räddade till hörna. Även i andra halvlek fick den store brassen en möjlighet när han nickade utan att lyckas få in bollen i mål. Men allt för många dåliga passningar på vägen fram gjorde att fler riktigt farliga målchanserna uteblev för Kalmar FF den här kvällen.

Ok, inga insläppta mål för Kalmar, men heller inga gjorda framåt. Det blir en tung uppgift för KFF att gå vinnande ur det här om en vecka i Moldavien. Eller också lossnar det borta som på Färöarna. Eller också... Inte sjutton vet jag.

Noterade att Nanne levererade två väntade svar på presskonferansen efteråt:
- Vi släppte i alla fall inte in några mål och det är bara halvtid än.

I omklädningsrummet efteråt var stämningen rätt tryckt, men lagledare Ola Ragnarsson sög tag i mig innan han drog vidare och utbrast:
- Jag lovar dig att vi grejear det här i Moldavien. Vi gör det!

Ok då, tänkte jag och lommade iväg ut i sommarnatten och funderade hur skönte det ändå hade varit att ta en kall öl.

/Redaktören

Inga kommentarer: