söndag 25 april 2010

Inför Gais - Kalmar FF

Efter Åtvidabergs seger över IFK Göteborg igår så är nu Kalmar FF allsvenskans enda lag utan en seger. Lägg därtill att laget har gjort sin sämst start i serien på 60 år och ni fattar läget va. Det är dags för KFF att ta sig an åttondeplacerade Gais och kanske kansk ta sin första trepoängare.

Fast det sistnämnda är jag mycket skeptiskt till med tanke på hur det har sett ut och att Daniel Sobralense saknas idag på grund av ljumskproblem. Nu måste blåstället på plus att vi får se aggressivitet över hela banan om det ska bli några poäng mot ett Gais som har en herre som heter Wanderson Du Carmo i sitt lag. En spelare som definitivt kan avgöra en match till sitt lags fördel.

Nanne har tydligen blandat och gett på den sista träningen inför matchen så pass att ingen idag fattar vilket lag som kommer att stå på Gamla Ullevis gräsmatta klockan 15.00. Själv orkar jag inte ens spekulera i det längre. Konstateras kan bara att det är något som inte stämmer i lagmaskinen Kalmar FF 2010. Bara att hoppas att det lossnar idag.

Noterbart: Förra säsongen slutade bägge matcherna 2-2.

/Redaktören

Inga kommentarer: