söndag 25 april 2010

Startelvan mot Gais



/Redaktören

3 kommentarer:

Owe sa...

Jag tror nästan att en blind höna eller tupp hade upptäckt för länge sedan att Etrit eller Zlatan borde ha fått chansen mycket tidigare med en annan målvakt kunde vi troligen haft minst 5 till 6 poäng mer, samtidigt bör vi agera på ett annat sätt än vad som J Lantz och Marcus L gjorde innan Petter W tappade in tvålen i mål.

Hade Etrit eller Zlatan gjort samma misstag som Petter W hade de säkert blivit bortplockade ganska omgående däremot är det just ungdommarna som har rätt att misslyckas några gånger för få matchvana och självförtroende.

Jag anser att vi bör träna straffar som det nu sker mot IFK Gbg och Gais så blir straffarna som straffar oss istället för att straffarna bör ge oss en fördel d.v.s. en positiv adrennalin kick, som nu är får vi en härdsmälta som gör att vi somnar in och vi blir chockade därigenom får vi baklängesmål istället.

Till nästa match skall Etrit eller Zlatan vara förstaval.

Jag hoppas att Nanne vaknar när han öppnar ögonen och kommer till insikt att Petter W behöver vila.

Vi har en del att jobba på.

Frippe sa...

När det gäller Wastå har jag oftast stått på hans sida, men nu kan man nog inte blunda längre när han börjar slänga in bollar i eget mål. Dags för byte.
Sen är det alltigenom ganska uselt. Kaptenen är stabbig och har passingsproblem. Dessutom ser han rädd ut i närkampsituationer och går inte dit. Försvaret har smittats av Wastå och tvärtom. Framåt är det plottrigt och obestämt med få undantag (idag Tobbes mål).
Man kan undra var den här kvaliten som ledning pratar om finns?
Man kan inte leva på gamla meriter och tro att den kvalite som fanns för nåt år sen automatiskt ska konserveras för all framtid. Det behövs nytt blod i form av spetskompetens och inte dussinspelare alà Smith....
Det är faktiskt en ganska "grådassig" startelva man har där ingen sticker ut.
En hel Sobralense är nog ett måste om vi inte ska spela fotboll på sverige bästa superettanarena nästa år.............

Anonym sa...

Wastå! Ja, vad ska man säga. Sällan skådad tabbe.

Tobbe E´s mål var ända höjdpunkten där GAIS gör en riktigt dålig match och det var tur de mötte ett Kalmar som inte kan ta vara på de möjligheter de får. Borde skapat mycket mer chanser idag.

Tobbe för övrigt, om statistiken stämmer så är han involverad men herregud, han slår bort nästan varannan passning. Inte godkänt!