torsdag 22 januari 2009

Det var väldans #3

... Marcus Berg surnar till nere i Holland i sitt Groningen och lappar till en medspelare. Kan det verkligen vara sant? Lärde känna MB som en lugn och schysst kille i alla lägen. Även om han förstås tog för sig på planen redan under sin tid i IFK Gbg. Låter konstigt att han skulle "kuka ur" bara så där. Berg kommer nog igen både på träningen och i målprotokollen. Eller kan det vara likadant som med Zlatan som visst gjorde sig omöjlig i Ajax på den tiden det begav sig. Låter inte troligt.

... Den nya tidens journalistik har tydligen nått Sverige. Fotbollskanalen.se har nått nya höjder i jakten på uppmärksamhet.

... Både Fotbollskanalen.se och fotbolldirekt.com skriver att Rasmus Elm kan var på väg bort från klubben och kan gå som Bosman. Å sjutton! Sicken nyhet då. Läser man hela intervjun på fotbollskanalen.se så snackar Rasmus egentligen mer om att han vill stanna ett år till än att lämna KFF. 5+ till rubrikmakarna.

... Fotbolldirekt.com skriver också idag att Kalmar söker en anfallare och det kan handla om brassar. Å sjutton, det var väldans.

... Gais mindre lyckade brasse, Daniel Morais Reis, åkte hem till Brasilien för att försöka hitta en ny klubb att spela för. Ingen ville ha han. Nu blir han backup till Björn Andersson i Gais som ska in under kniven.

... Vad som är ännu värre för Gais är att Levon Pachayan nu verkar lämna klubben för grekiska PAOK Saloniki. Även om Levons inlägg höll måttlig klass under allsvenskan 2008 så är han alljämt en kvalitetsspelare med bra fart och orationella dribblingar.

... Robin Söder har svårt at se fotboll på TV, men är en baddare på cykel.

... Frölunda - Djurgården i Scandinavium ikväll. Med tanke på hur usla Frölunda var senast mot Södertälje, trots segern, så har Djurgården alla chanser i världen till en 3-poängare. Då nämnde jag inte hur usla SSK var. Får Jonas Jonsson en hel minuts istid ikväll måntro?

... Sverige slår Kroatien ikväll i handbolls-VM. Luften går nog ur både publiken och den där uppblåsbara Barbara som tydligen någon snuskgubbe i publiken sitter och "juckar" med.

... Det regnar inte idag fast jag ska och rida islandshäst om ett par timmar. Äntligen något nytt!

/Redaktören

Inga kommentarer: