fredag 23 januari 2009

Det var väldans #4


Så nära Bergman...

Ja det var ett skidskyttesprintlopp det. Björn Ferry 2:a bara 3,6 sekunder efter norrmannen Svendsen. Dessvärre för svensk del så innebar Ferrys andra plats att Carl-Johan Bergman åkte av pallen och slutade 4:a.

Lägg därtill David Ekholms 14:e plats så förstår ni själva att det ser lovande ut ur svensk synvinkel inför kommande VM. Nu gäller det bara för de svenska ledarna att få riktig fart på damerna också så kan en soffpotatis till redaktör få en helfestlig stund framför TV:n i februari.
------

Det bloggas och skriv en massa om IFK Göteborgs anfallare Jonas Wallerstedts framtid. ÖIS eller Sundsvall. Idag eller i morgon. Redaktören har tidigare skrivit att Wallerstedt hamnar i Örgryte och står fast vid det tipset.
-----

Viktor Elm är tydligen magsjuk i influensa eller nåt. Han ser ut att missa nästa match mot Roda. Det var ju lite unfestligt. Var det debuten eller lillbrorsans kontraktsvelande som blev för mycket för Viktor mån tro?
-----

Det sket sig för vår svenska konståkerska i EM. Tror jag ska chatta med SVT-duon Roger och Lotta kl 17 om det hela.
-----

Levon var tydligen en besvärlig typ med ett stort ego, enligt källor. Skönt att han försvann från Gais då. Men han var rätt bra.
-----

Inga kommentarer: