tisdag 20 januari 2009

Taskig utdelning


Sveriges mest överlägsna lag.

Ja det var en "vesen" utdelning på Redaktörens Idrottsgalatips. Endast 3 rätt och dumstruten på förstås. Lite stolpe ut med Kalla och lite andra fel, åsså var det tipset åt skogen.

Tryggt ändå att jag fick rätt i mitt tips på Nanne Bergstrand som årets ledare/tränare. Kom hem sent efter att ha sett Sävehofs damer utklassa BK Heid i damhandboll med 33-19. En match som i praktiken var över efter 5 minuter. Sävehofs damer om några borde väl få priset som årets lag. Förra säsongen förlorade partilletjejerna bara en enda match på hela säsongen i svensk handboll. Dessvärre var det mot Skövde i finalen. Men ändå... obesegrade i hela serien och slutspelet (förutom finalen då). Otroligt! Samma sak håller på att upprepa sig i år också. Säfehof med Johanna Alm och Isabelle Gulldén i spetsen har 13 reka segrar och håller på att ta död på svensk damhandboll. I alla fall spänningen i den samma. Ge dem ett pris för sjutton. Detta måste ju vara unikt...eller?

Vem är galan till för? Det undrar Linn Ohlsson i sin krönika i dagens GP. Idrottarna, idrottsrörlsen och oss som tittar på den, svarar Redaktören.

Kvällens roligaste var ändå Gustavsson och Gustavsson i samband med utdelningen av årets nykomling. Redaktören guppade gott i TV-soffan av välbehag och skön förströelse. Intressant också med Erica Johanssons sköna frågeställningar innan galan till diverse kändisarna som gled in. Kul frågor och kul ihopklippt.

En festlig gala blev det i alla fall!


/Redaktören

Inga kommentarer: