fredag 2 januari 2009

Det svänger på bandy

Sprakande fest på Skarpe Nord

Dags för redaktören att kvickna till igen efter helgerna. Tillbaka på jobb och den här gången bandy på charmiga Skarpe Nord i Kungälv. Matchen mellan Kungälv och Vetlanda i den 14:e omgången av elitserien bjöd på en del oväntade överraskningar.

Det blev en första halvlek där gästerna var klart bäst och ledde med 3-1. Men det var inte bara matchen som delvis svängde sedan i andra. Även musikutbudet gjorde det samma. Innan match fick vi frusna själar runt Skarpe Nord hålla till godo med medryckande hemmasnickrad rockmusik med härligt hemvävda hejarramstexter. Ett mindre lyckat inslag. Och tydligt var att det inte bara en del spelarna som man sedan bytte ut i halvtid. Även kvällens musikredaktör byttes tydligen ut. För i paus var det annat utbud i ljudsystemet. Ut ljöd nu istället "White christmas" med Bing Crosby. Friska tag på bandy!

Fler festligheter bjöds det sedan på i inledningen av andra halvlek. För när Sandviken tog ledningen med 10-1 över stackars Örebro och det fortfarande stod 9-1 på resultattavlan tog speakern saken i egna händer och meddelade:
- Det står egentligen 10-1, men vi får inte plats med siffrorna på tavlan...

Att sedan hemmalaget Kungälv förlorade sin match med 4-7 var ju förstås inte lika festligt... om man håller på Kungälv vill säga.

/Redaktören

Inga kommentarer: