söndag 25 januari 2009

Det var väldans #5

Sverige förlorade mot USA i fotboll med 2-3. Hur är det möjligt? Tja, det var bara en enda ordinarie a-landslagsspelare med och det var Daniel Andersson. Ni fattar va? Rapporterna talar om en målvaktstavla och en salig röra. Såg tydligen bättre ut för Sverige när Rasmus Elm kom in. Alltid något.
---


Oooooooops!

Jerry Arlin från Östersund vann långloppsloppet i Marcialonga i Italien. Men körde han inte mot enkelriktat där innen på gatorna bland husen innan upploppet? Segervurpan (till vänster i nedre bildkant) var vacker.
---

TV4, Lägg ner era tankar på att ta över vinterstudion från SVT. Allt är redan så bra det kan bli i statstelevisionen och samtliga kommentatorer är pålästa, duktiga språkutövare och regerar helt enkelt. Till skillnad mot...ja, ni vet.
---

Jag älskar vinterstudion!
---

Frölunda gjorde en riktigt, riktigt, riktigt bra match i Scandinavuim igår mot HV71. Tacka HV för det! Jönköpingslaget bjöd upp till spel och parkerade inte bara på den egna defensiva blå linje. Med facit i hand kanske smålänningarna borde ha gjort det. Parkerat på egen blå alltså.
---

Kan man säga annat än succé om amerikanen John Pohls debut i Frölundadräkten. 2 mål, inne i pp och bp och en bra arbetsinsatts överlag. Återstår att se om det fina spelet håller i sig framöver.
---

Även Jonas Johnsons blotta närvaro på isen gjorde att Tomi Kallio vaknade till på allvar. Kallios bössa i samband med 3-2 målet var klockren. Stefan Liv har nog fortfarande inte fattat vad som egentligen hände. PANG!
---

Annars var det ännu ett fyspass som gällde för redaktören innan han var på plats under takåsarna i Scandinavium. Att bära 3 tunga väskor först från parkeringen (låååångt från Scandinavium) och sedan upp för dessa evinnerliga trappor. PUST! Hoppas få parkera innanför grindarna i fortsättningen.
---

Sverige slår Ryssland i bandyfinalen idag i Västerås med 5-3.
---


/Redaktören

Inga kommentarer: