fredag 17 juli 2009

Det var väldans #32

... att Kalmar FF får åka till antingen Polen eller Estland om det blir avancemang i Champions Leauge vill säga. Men först måste Debrecen besegras och det rejält om det ska bli någon fortsättning i mästarnas mästar-cup. Kalmar FF:s eventuella motsåndare blir antingen Wisla Krakow från Polen eller FC Levadia från Estland. Bägge motståndarna kan jämföras med Debrecen...ungefär...kanske...lite så där, om man får tro Svantes uttalanden i Barometern idag.
Redaktören säger:
- Vi måste ta en match i taget!
------------------------------------------------------------------

... nu väntar dubbelmöte med Brommapojkarna. Först hemma på Fredriksskans i morgon klockan 18:00 och sedan bortafajt i Stockholm den 25 juli. Där emellan CL-kval mot Debrecen. En tuff vecka för ett redan hårt prövat lag. Kanske tur i oturen att just BP är motståndare i Allsvenskan just nu. BP som kämpar för att inte bli indragna i den aboluta bottenregionen av Allsvenskan. Kanske tur i oturen igen då att det inte är i slutet av serien då bottelagen brukar överraska.
Samtidigt är det ju ett mycket revanchsuget Kalmar FF som springer ut på Fredriksskans i morgon för att visa hemmapubliken att vi kan minsann spela boll och tänker visa er det ännu mer mot Debrecen på onsdag.
Men det var det här med "att ta en match i taget". Givetvis måste det bli full fokus i matchen mot BP först. Men med tanke på det KFF presterat och visat upp i Allsvenskan på slutet så är jag inte speciellt orolig.
Detta skriver jag fast BP senast kryssade mot Malmö FF och dess för innan vann med 1-0 över Gais. Å andra sidan så är ju det två krislag också.
Nej, Kalmar FF vinner i morgon mot BP med 2-0 och kan sedan fokusera fullt ut på matchen mot Debrecen.
Men se för sjutton upp med BPs snabba kontringsspel!
-------------------------------------------------------------------

... det ser rätt bra ut med skadeelände och annat i truppen just nu ändå. Marcus Lindberg, Mikael Eklund och Erik Israelsson är alla skadade. Robin Östlind är sjuk men kan vara tillbaka i morgon. Finns ju lag på västsidan där saker och ting är liiiiiiiite värre om man säger.
-------------------------------------------------------------------

... att jag inte kom iväg ikväll för att se Kalmars tipselitgrabbar möta Wolverhampton på Gamla Ullevi. Nåväl, får väl hålla tummarna här hemma istället.

/Redaktören

Inga kommentarer: