tisdag 14 juli 2009

Glöm Wanderson


Ingen Wanderson till Kalmar.

Ihållande rykten om att Gais superbrasse Wanderson Du Carmo skulle skriva på för Kalmar FF har florerat allt mer intensivt den senaste tiden. Men efter samtal med Gaisledningen under gårdagen så kan nog alla KFF-supportrar glömma att brassen skulle skriva på för svenska mästarna.

30-miljonersbrassen är för det första alldeles för dyr för Kalmar. Jag har mycket svårt att se varför Svante och Co skulle öppna plånboken på så vid gavel helt plötsligt.
För det andra så hade varken klubbdirektör, Sebastian Arby, eller fotbollsansvari, Tony Persson, i Gais hör något från Kalmar i ärendet.
- Nej, det var något nytt för mig, sa Arby. Kalmar FF har inte varit i kontakt med oss angående Wanderson, sa han vidare.

Tony Persson har haft många kontakter med fotbollsklubbar i ärendet Wanderson, men ingen med KFF enligt honom själv.
- Vårt utgångspris på Wanderson är 30 miljoner. Rätt mycket pengar för en Allsvenska klubb, sa han.

Å visst har han rätt i det. Men samtidigt skulle ju en försäljning av Rasmus Elm, som ju kommer närmare och närmare, ge ett rejält klirr i kassan för Kalmar. Å visst skulle en klasspelare som Wanderson kunna fylla luckan efter Rasmus. Men sannolikt blir det inte så. Gais brasse kan faktiskt komma att lämna göteborgsklubben för spel i Saudiarabien.

För hur det än är... Money talks!!!

/Redaktören

Inga kommentarer: