måndag 10 augusti 2009

Så kom förlusten då


Det var då det... suck!

Det är ju ok att förlora en fotbollsmatch. Men att göra det mot årets upplaga av Halmstad BK känns både märkligt och trist. 0-2 mot HBK var inget annat än en underprestation av guds nåde.

Det ska sägas direkt att jag inte såg matchen men hörde glimtar från den via radiosporten. Och i samma takt som målen började rulla in så sjönk humöret. Fick intrycket av att absolut ingenting stämde i KFFs spel igår.

Märkligt bara att Kalmar torskar mot ett betydligt sämre HBK än det som stod för motståndet den 9 november förra året. Kanske var det att på ett snyggt sätt att betala tillbaka för just den matchen som ju gav Kalmar SM-guldet? Tja, vad vet väl jag. Kasst var det i alla fall.

Ok, Kalmar FF finns fortfarande med där uppe och är ju bara 2 poäng bakom omgångens stora vinnare IFK Göteborg.

200 knyck till sjöss.

Själv tillbringade jag dagen med att bevaka Powerboat P1 i typ 200 kilometer i timmen till sjöss. Häftiga båtar i en rätt häftig tävling.

Hann även slinka in på Gamla Ullevi för att se IFK Göteborg vända ett underläge mot stackars Örgryte. Vad gäller IFK så kan man ju snacka om att ha marginalerna med sig samt att alla andra resultat gick blåvitts väg.

Redaktören avslutade kvällen med att ta med sig frun på en riktigt bra Madonnakonsert på Ullevi. Sicken blixtrande show det var. Betydligt högre tempo, bättre tajming och gladare miner än på Örjansvall... suck!
Mer fakta och skit om KFFs förlust hittar du här.

/Redaktören

1 kommentar:

Owe sa...

Kalmar FF ledare och spelare borde känt till följande

1. i höstas i Halms. mot HBK 2 - 2

2. i våras i Lov.l. tr.match 1 - 0

3. i våras i Kalmar allsv. 0 - 1

Kalmar FF har mycket svårt mot HBK

samt att HBK har haft en lång trend utan vinst.

samtidigt som KFF har haft en lång trend utan förlust.

Någon borde hjälpa spelarna att hitta motivationen, aggressiviteten, fokuseringen, energin, viljan, glädjen.

Alla de ovan nämnda delmomemten är färskvara vilket innebär att det krävs alltid att vi tänder till och ger allt.

Vi borde känna till att HBK och Janne A är mycket kloka, vi har haft mycket god tid för att förbereda oss infor uppgiften .

Om KFF har målsättningen att nå serietabellens yttersta topp efter sista matchen är spelad då skall vi visa en mycket bättre inställning.