tisdag 2 mars 2010

Ingen optimal uppladdning för KFF

Ärendet kring den misstänkte våldtäksmannen verkar nu ta en ny vändning. Efter att tingsrätten ogillat åtalet mot spelaren så beslutade idag hovrätten för nedre norrland att spelaren ska häktas och en ny vända i det otäcka ärendet tar fart.

Mina tankar går förstås till den 18-åriga tjejen och hennes närmaste i första hand, men...

Även om jag länge skrivit att jag tycker Kalmar FF ska göra sig av med den berörde spelaren så fort som möjligt så har jag svårt att le åt eländet ändå. För det här var väl knappast vad klubben hoppast på i samband med kontraktsskrivningen samt den uppladdning inför allsvenskan som laget just nu befinner sig i. Dom i målet ska meddelas den 12 mars. Det vill säga dagen innan den allsvenska premiären hemma mot IFK Göteborg. Känn på den!

Nu kan inte Kalmar FF på något sätt sätta sig upp emot detta faktum. Men hur mår alla spelare och ledare där i omklädningsrummet idag? Knappast klackarna i taket och ett rungande tjohej. När dessutom det hela tiden är ovisst om var premiärmatchen ska spelas (Fredriksskans eller Nya Parken i Norrköping) så är det inte snack om annat än att KFF just nu genomgår ett stålbad. Trist!

Mer läsning i ämnet i GT, Aftonbladet, Östran eller Barometern.

/Redaktören

Inga kommentarer: