söndag 5 oktober 2008

Miss i planeringen...igen


Men...

Handboll är förvisso en festlig sport men...

För andra helgen i rad missar redaktören att se Kalmar FFs guldjakt live på TV. Förra helgen upptogs av programledarskap i Radio Göteborgs lokals sportsändning. Denna söndag sitter jag på...ja...handboll... när Kalmars öde avgörs. Varför blev det så här?

Å andra sidan. När Billy O Horse väl missar en match med KFF så brukar de vinna. Så var ju till exempl fallet förra veckan när boråsarna fick sig en resa. Nu ropar David Elm ut att "Trelleborg minsann ska få sig en resa idag". Redaktör Billy O Horse hoppas givetvis att ynglingen från Johansfors IF får rätt.

Men förlusterna mot IFK Göteborg i cupfinalen, Helsingborg i allsvenskan och Feyenoord i UEFA-cupen oroar. Fortfarande gnager detta i huvudet och man undrar om Kalmars flygande spel börjar ta mark. Orkar de röda ladda om i slutspurten av allsvenskan? har man bränt sitt bästa krut eller är det bara jag själv som helst vill sticka in huvudet i en av Kalmar slotts kanoner och inte komma ut förrän allsvenskan är färdigspelad?

Idag gäller blåställen på för Nannes gubbar. Och ska det vara någon som kan plockar ner grabbarna från de svävande gulddrömmarmolnen och samla ihop styrkorna så är det väl just Nanne själv. Blir lite orolig när jag dag efter dag läser artiklar om och av kapten Rydström som tycks ställa upp på i stort sett vad som helst. Hur är det med fokusen på fotbollen? Många, många har gått i fällan: "när media kallar med något lattjo så ställer jag självklart upp". Oro i kropp och själ var det ja...

På papperet ska givetvis Kalmar vinna. Men TFF har en formtopp just nu och är onekligen svårslagna på Vångavallen. Lite typiskt då att redaktören själv är född i Trelleborg :)


/Redaktören

1 kommentar:

Anonym sa...

Du behöver inte vara orolig för Kaptenen. Han är unik.