torsdag 30 oktober 2008

Oj, sicken lättnad!


Vågar inte vara glad trots seger

Det är svårt att våga bli riktigt glad nu för tiden trots att Kalmar FF enkelt slog Gefle hemma med 3-1 i går. Redaktören förbannar sitt öde att inte kunna se matchen beroende på bristande kanalutbud. Men när 1-0 till KFF tickade fram så jublades det hemma i soffan i Lindome.
När 1-1 tickade fram jublades det inte!

Blev lite lugnare när jag såg bilderna i halvtid från KFFs första halvlek. Tydligen bara ett lag på planen. Jublade om än ännu mer när det visade sig att Patrik Ingelsten gjorde både 2- och 3-1. Det är ju sååå viktigt att han kommer igång med målskyttet nu igen så här i slutspurten. Lite lustigt faktiskt att det var de två (Ingelsten och V Elm) som hade mest ont som också blev målskyttar i matchen. Tyder på en viss inställning det! Det är nu som vi behöver killar som kliver fram och visar vägen för resten av laget.

Om nu inte alla tycker att 3-1 var nog mponerande mot erkännt svårspelade Gefle så kan ni ju alltid läsa matchstatistiken:
Skott: 22-6
Skott på mål: 13-4
Bollinehav i procent: 57-43

Vem, jag säger vem kan nu stoppa de röda krigarna från att ta deras första SM-guld?
IFK Norrköping!
Jag är redan nervös! på riktigt...


/Redaktören

1 kommentar:

Anonym sa...

Kompis du är inte ensam.

Tillsammans skall vi kämpa för att ge allt som är möjligt med en massa jäklar anamma bra och positiv inställning, då bör det visa sig att trägen vinner till slut. :-)