lördag 25 oktober 2008

YES!!!


Vad finns i påsen?

Hittade en soppåse på tomten strax innan avspark. Ingen aning om vad den inehåller. Hoppades ett tag på att där fanns ett svar på hur årets Allsvenska ska sluta. Nerverna håller inte för ytterligare 3 omgångar.

Nåväl, 1-0 mot Djurgården på Stadion blev det efter en trist och ofestlig match och nu leder Kalmar med 3 poäng igen före boråsarna. Segern smakar visserligen mumma, men spelet? Där fanns mycket att önska. Bara 41 procent korrekta passningar skvallrar om problem i spelet. Var har Kalmars maskin tagit vägen? Tidigare var vi ju så bortskämda med att maskinen trummade igång efter dryga kvarten. En maskin som malde ner motståndarna sakta men säkert. Nu tog det en halvlek innan KFF kom ut i andra rundan och spelade bättre. I alla fall inledningsvis av den samma. Men visst ser det allt lite skakigt ut inför de avslutande omgångarna.


98 kg Touray...aj, aj, aj!!!

Å då har jag inte kommit till det sargade Kalmar jag såg. Hur illa är det med David Elm? Hur mår Viktor Elm? Hur mår Rydström? Å hur mår jag? Inte bra med tanke på den nervösa avslutningen av allsvenskan.

Nu går jag ut och slänger soppåsen och hoppas att den inte gömmer något kvarglömt segerrecept. För då ligger vi illa till...


/Redaktören

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för dessa viktiga poäng.

Vi får hoppas på att bröderna Elm har mycket bra läkande kött.

Samt att Henrik R blir frisk till matchen på onsdag.