onsdag 4 mars 2009

Rasmus stannar!


Väntan verkar vara över.

Enligt både Eurosport och Aftonbladet så stannar Rasmus Elm i Kalar FF. Ett kontrakt som sträcker sig över 2010 är i det närmaste underskrivet och klart. Troligen läser vi om det hela på Kalmar FFs hemsida redan i morgon torsdag. Skönt!

Om du ändå vill läsa mer i ärendet så kolla här eller här.

Vad betyder då detta för Kalmar FF? Naturligtvis jätte mycket eftersom en stor tegelsten har fallit på plats i Nannes bygge. Kanske den mest bärande av dem alla. Med Rasmus i laget kommer mittfältet att få den intelligens och kunskap som behövs. Slitvargen och kämpen har Kalmar (läs Rydström), tuffheten likaså (läs T Eriksson) och nu med Rasmus klar så har svenska mästarna den pjäs som så när höll på att glida klubben ur händerna. Inkasten, frisparkarna, långskotten och rutin från landslagsspel är bara några fördelar detta för med sig.

Nu kan Kalmar och Nanne i lugn och ro slipa vidare på de detaljer som behövs inför den Allsvenska premiären. Men...frågan som redan rör sig i de flestas huvud är förstås: Hur länge stannar Rasmus Elm i klubben? Drar han redan i sommar? Mycket talar för det.

/Redaktören

1 kommentar:

Anonym sa...

Du var en hel timma efter mig med den nyheten.....Credit tack!