söndag 1 mars 2009

I vasaloppsspåret intet nytt


Ur spår!

De e Smågan, de e män och kvinnor i lustiga hattar, de e svaga motlutor och de e reportrar som försöker hitta något nytt om blåbärssoppan. Men på något sätt så är det ändå sååå skönt med denna baksmällelindrande TV-sändning från Sälen till Mora.

Jakob Hård berättar lika glatt som vanligt om att nu går det undan i täten och Ander Blomqvist flikar in med att Jerry Ahrlin är en bra åkare men att vi måste se upp med norrmännen. Intet nytt under solen med andra ord.

Gnällde lite på frun om att det är för få överraskningar i dessa TV-säsndningar. Men till min förvåning så finns det faktiskt en del att notera i ämnet. Den där elitlöparen med SVT-väst på bröstet och en mikrofon vid munnen var ett kul inslag i sändningen. Faktum var att Peter (något) låg med i utbrytargruppen i ett par mil samtidigt som han gav rapporter till oss TV-tittare. Stort bara det! Mobilkamerorna är också ett festligt inslag och funkar ju hyfsat. Överhuvud taget är den interaktiva delen i sändiningarna det som känns nytt och också fräscht.

Redaktören har bara nickat till två gånger i soffan i år och pumpar in kaffe i en trött soffpotatiskropp.

Festligaste tidskontrollsnamnet: Mångsbodarna. Sitter som en smäck i munnen.

Festligaste intervjun: Nybrokillen som beskrev sin kärlek till Kalmar FF och fortfarande njöt av SM-guldet.

/Redaktören

Inga kommentarer: