onsdag 25 mars 2009

Det var väldans #13


Sökträff på Leandro Rodrigues på internet.
Söt, men fel liga va?

Kalmar FF har gjort klart med en ny brasse. Leandro Rodrigues heter forwarden som ska frälsa Kalmar FF och lagets målskytte... hoppas vi.

Nåväl, goda nyheter var det i varje fall. Återstår att se om han är en superbrasse eller ej. Leandro beskrivs som en storvuxen forward men bra huvudspel. Mer om nye brassen hittar du här.

Duger inte det så finns det en käck video om Leandro här. Hoppas bara att Kalmar FF inte enbart tittat på video innan de bestämde sig :) Känns kanske lite panikartat av KFF att plocka in en ny spelare så nära in på allsvensk premiär. Men, brassar har acklimatiserat sig bra förut i Kalmar. Så varför skulle inte då detta gå vägen? Leandro planerar att landa i Kalmar på måndag och då också göra sin första träning med sitt nya lag. Vågar vi tro att det är fullproppat av nyfikna åskådare runt träningsplanen då?

Extrabilaga i Barometern angående 27-åringen att vänta måntro?
-------------------------------------------------------------

Även om KFFs ledning nu bromsat fansens törst efter nya ansikten en smula så återstår dock en mycket viktig sak för klubben. Rasmus Elms underskrift. Med eller utan ny advokat. Det spelar liksom mindre roll. Bara signaturen sitter där snart.

/Redaktören

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Redaktören !

Den som väntar på något gott ...

Jag tror att detta blir bra med Leandro R.

Lite anpassning någon månad därefter finns det möjligheter.

Jag tror även att Rasmus och David omgående skriver på för att förlänga sina kontrakt nu när de är fria från sin agent.

Anonym sa...

Jag hoppas att du får rätt i båda dina profetsior Owe. Men oj vad jag väntar på bröderna Elms underskrifter.